PR

Årets udstiller i Herlev 2019

Kirsten Hagelskær får prisen som Årets udstiller 2019 på Gammelgaard, Herlev. Herlevbladet.

Leder af Gammelgaard Anne Retz Wessberg havde følgende begrundelse for valget:

“Kirsten Hagelskær er valgt med følgende begrundelse:
Hun har med stor overbevisning skabt tre sammenhængende værker med titlerne mellem fiktion og virkelighed. Og hendes helt særegne univers er både sært dragende og subtilt truende. Hendes verden fremstår både sanseligt mættet og med næsten stoflig karakter og taktil dybde. Man fascineres af den umiddelbare skønhed og harmoni i disse landskabelige fantasy skildringer, men hvem tør for alvor slå sig ned på de overdådigt mosdækkede skrænter og sten. Hvor kommer alt det vand fra og hvad er det for sært røde væsener der flyver omkring. Stikker de? Bider de? Er disse tentakellignende vækster kødædende?
Er det en fortidig eller fremtidig skildring. Værkerne viser både en teknisk og udtryksfuld sikkerhed, ligesom værkerne både indholds- og kvalitetsmæssigt har en stærk og overbevisende overensstemmelse. Der springes ikke hverken temamæssigt eller formmæssigt fra det ene til det andet.
Tillykke Kirsten. Vi glæder os til at se hvor du kan bringe dette hen i din egen udstilling til næste år.
Hjerteligt tillykke.”

Solo udstilling i Farum Kulturhus fra 7. marts til 11. april 2015.

Fra Furesø Avis 26.02.15
Farum.2015

Sagt om udstillingen:

Jørn Bie
“I dag, d. 8. marts, Kvindernes Internationale Kampdag, vil jeg anbefale en kunstudstilling på Farum Kulturhus – af en kvindelig kunstner, Kirsten Hagelskær, der udstiller en betagende række oliebilleder af kendte kvinder gennem tiden. Kirsten Hagelskær begyndte først at male for 8 år siden og viser et talent ud over det sædvanlige. hun er et levende bevis på, at man skal følge sit hjerte uanset hvad den omkringliggende verden så synes. Besøg hendes udstilling netop på denne dag, 8. marts. I bliver ikke skuffede.”

Lisa Nøhr
“Tak for en dejlig oplevelse, Kirsten Hagelskærs billeder går fuldstændigt ind under huden. En fantastisk dejlig oplevelse, jeg kraftigt kan anbefale.”